Tijden en locatie

De AB 1 en AB 2 cursussen geef ik op donderdag van 19:30 tot 21:30. De AB 3 cursussen geef ik op dinsdag van 19:30 tot 21:30.

De cursussen geef ik in het wijkcentrum De Bolder, Dobbe 29, 8032 JW Zwolle (Stichting Wijkcentrum Aa-landen in de wijk Aa-landen, naast de wijkbibliotheek en het Winkelcentrum Dobbe) en bij mij thuis, Boorn 1, 8032 XA Zwolle. Als je reist met het openbaar vervoer kun je bus 4 Aa-landen nemen vanaf station Zwolle. Bij halte Winkelcentrum de Dobbe/Rijnlaan, Zwolle stap je dan na 10 minuten uit, waarna de cursuslocatie zich op 2 minuten loopafstand bevindt. Als de cursus bij mij thuis plaatsvindt dan kun je enkele haltes verder bij bushalte Brekken uitstappen.

 

Vanaf het najaar van 2017 bied ik nieuwe cursussen aan, de data worden op een later moment bekend gemaakt.